Η Εταιρεία Μας

Η Tesco Food Technology έχει έρθει στην πρώτη θέση στην προτίμηση των επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και ποτών, λόγω της αφοσίωσής της στην τεχνολογική εξέλιξη σε συνδυασμό με το πάθος της δουλειάς μας για τη διασφάλιση ποιότητας. Η αποστολή μας είναι να εξελίσσουμε τους πελάτες μας, κατανοώντας ταυτόχρονα τις ανάγκες τους και προωθώντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Όραμά και Προφίλ

Το όραμά μας είναι να είμαστε η αυτονόητη επιλογή για τις πιο ποιοτικές λύσεις και τον καλύτερο σχεδιασμό, εμπνέοντας παράλληλα απόλυτη εμπιστοσύνη στους πελάτες μας.

Τα Χαρακτηριστικά μας

Περιέργεια - Αναζητάμε διαρκώς νέους τρόπους και μονοπάτια.
Πρόκληση - Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να αμφισβητούν τις μεθόδους που επικρατούν.
Θάρρος - Προωθούμε τις ιδέες μας με τόλμη και θάρρος.
Ειλικρίνεια - Είμαστε πάντα ειλικρινείς με τον εαυτό μας και τους πελάτες μας.
Προσαρμοστικότητα - Αγκαλιάζουμε την αλλαγή και προσαρμοζόμαστε γρήγορα.

Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου

"Διαθέτουμε ό,τι χρειάζεστε ώστε το προϊόν σας να παράγεται με τον πιο καινοτόμο, ανταγωνιστικό και ασφαλή τρόπο. Ένα προϊόν διαφορετικό, με χαμηλότερο κόστος παραγωγής και με την μέγιστη διασφάλιση ποιότητας. Έχοντας 55 χρόνια εμπειρίας και συνεργαζόμενοι με πολλούς εξειδικευμένους οίκους στο χώρο μας, είμαστε στη διάθεσή σας για να παράξουμε ή να βελτιώσουμε το προϊόν σας. Για εμάς είναι θέμα εμπιστοσύνης."

Η Πορεία Μας

Στα 55 χρόνια λειτουργίας μας,

1963

Ίδρυση της εταιρείας TESCO

1964

Αντιπροσωπεύει την εταιρεία ZUPACK στην Ελλάδα – γίνεται η πρώτη εταιρεία που εισάγει συσκευασία σε χαρτοκυτία γάλακτος στην ελληνική αγορά

1965

Αντιπροσωπεύει τις εταιρείες DDMM KOLDING και GRAM A/S

1969

Αντιπροσωπεύει την εταιρεία APV (πλέον μέλος της SPX) στην Ελλάδα

1971

Αντιπροσωπεύει την εταιρεία FOSS στην Ελλάδα

1984

Αντιπροσωπεύει την εταιρεία ELOPAK στην Ελλλάδα

1992

Η TESCO μετασχηματίζεται σε Ανώνυμη Εταιρεία (ΑΕ)

1995

Η TESCO μετακομίζει σε ιδιόκτητο κτήριο στο Μαρούσι 

2005

Αποβιώνει ο ιδρυτής της TESCO, Νικόλαος Θεοδωράτος 

2007

Αντιπροσωπεύει την εταιρεία SOLARWATT και ιδρύεται η εταιρεία HELIOINDEX

2013

Συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της TESCO

2015

Η εταιρεία ξεκινάει την εξαγωγική της δραστηριότητα

2017

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία για παροχή λύσεων επεξεργασίας στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών

2018

Αλλαγή εταιρικής ταυτότητας, TFT (Tesco Food Technology)

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Από το ξεκίνημα μας, το 1963, οι άνθρωποί μας ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίο χτίστηκε το όραμα της εταιρείας μας.

Αισθανόμαστε υπερήφανοι καθώς με το ξεκίνημα της ύφεσης από το 2009 μέχρι και σήμερα διατηρούμε όλους τους συνεργάτες μας, ενώ επενδύουμε συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα, η εταιρεία μας αποτελείται από 30 συνεργάτες, 10 εξ αυτών ξεκίνησαν την εργασιακή τους εμπειρία από το 1986.

Με βασικό γνώμονα το τρίπτυχο “Άνθρωπος, Κοινωνία, Περιβάλλον”, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες πρωτοβουλίες οι οποίες ως στόχο έχουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στο περιβάλλον.

H Eταιρική Kοινωνική Eυθύνη είναι για εμάς ο τρόπος να εκφράσουμε την ανησυχία μας για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, στους συνανθρώπους μας και στο περιβάλλον, και να συμβάλουμε στο να κάνουμε τον κόσμο που ζούμε καλύτερο, λίγο πιο φωτεινό και όσο το δυνατόν περισσότερο δίκαιο.

Βασική αρχή της TFT: Οι άνθρωποί μας για τον άνθρωπο.

Ως εταιρεία αλλά και ως υπεύθυνοι πολίτες έχουμε συνεισφέρει τα εξής:

Εγκαταστήσαμε ένα από τα πρώτα διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα σε κτίριο στην Ελλάδα, στην οροφή του ιδιοκτήτου κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας μας.

Αντικαταστήσαμε όλες τις συμβατικές λάμπες με LED

Εγκαταστήσαμε σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.

Εφαρμόζουμε σταθερά προγράμματα και συνεργαζόμαστε με εταιρείες ανακύκλωσης για μπαταρίες, μελάνια εκτυπωτών, λάμπες, H/Y, χρησιμοποιώντας τους ειδικούς τοποθετημένους μπλε κάδους ανακύκλωσης χαρτιού, αλουμινίου και γυαλιού, στους χώρους των γραφείων μας.

Υποστηρίζουμε τον αντικαπνιστικό αγώνα “smoke free environment”

Τον Ιούλιο του 2008 προσφέραμε το ποσό των 11.000€ στην κοινότητα Καμάρες Σίφνου για την επισκευή γηπέδου 5x5 το οποίο συντελεί στην αναβάθμιση της περιοχής και χρησιμοποιείται από τους κατοίκους του νησιού. Η προσφορά γίνεται στην μνήμη του ιδρυτή Νίκου Θεοδωράτου.

Το Δεκέμβριο 2008, ευαισθητοποιημένη απέναντι στους συμπολίτες μας που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Αρκαδίας, διανέμαμε δώρα και παιχνίδια με συμμετοχή του προσωπικού μας, στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου, στο χωριό Βαρβάσαινα.

Τον Οκτώβριο 2009, υιοθετήσαμε τη μικρή φώκια «ΝΕΦΕΛΗ» η οποία βρέθηκε ανοικτά της Κεφαλονιάς, αναλαμβάνοντας τα έξοδα διατροφής και περίθαλψης της από την MOM (κέντρο περίθαλψης μεσογειακής φώκιας) στο κέντρο Αλόννησου.

Τον Απρίλιο 2011, εκπαιδεύσαμε το προσωπικό μας στην παροχή Πρώτων Βοηθειών παρέχοντας του διήμερο σεμινάριο στους χώρους μας με παροχή πιστοποίησης (Emergency First Response).

Το καλοκαίρι του 2012 προσφέραμε το ποσό των 15.000€ στην εταιρεία κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Σίφνου για την εύρυθμη λειτουργία του παιδικού σταθμού «Το μικρό καράβι».

Την ίδια χρονιά αναλάβαμε ως χορηγός τον πλήρη εξοπλισμό στην ποδοσφαιρική ομάδα της Σίφνου Πανσιφνιακός, προσφορά την οποία συνεχίζουμε ως και σήμερα.

Το 2017 για πρώτη φορά δημιουργήσαμε τον θεσμό “Sifnos Run” η οποία στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και συνεχίζει και το 2018.

Σε ετήσια βάση προσφέρουμε βοήθεια σε οργανώσεις για παιδιά που έχουν ανάγκη όπως στα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού και το εργαστήριο ειδικής αγωγής Μαργαρίτα.

Ευκαιρίες Καριέρας

Δείτε παρακάτω τις κενές θέσεις εργασίας που υπάρχουν κι αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας πατήστε πάνω στον συγκεκριμένο σύνδεσμο.

Μοιραστείτε αυτήν τη θέση

Απαιτήσεις θέσης

 • Πτυχίο ΤΕΙ τμήματος Μηχανολογίας ή Ηλεκτρολογίας
 • Προϋπηρεσία τρία (3) έτη και άνω σε βιομηχανική μονάδα τροφίμων και κατά προτίμηση γαλακτοβιομηχανίας
 • Γνώση σχεδίασης και κατανόησης μηχανολογικού σχεδίου
 • Γνώση βασικών μηχανουργικών κατεργασιών και στοιχείων μηχανών
 • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών ( Γραπτή και προφορική )
 • Ευχέρεια στη χρήση H/Y και υπολογιστικών φύλλων
 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά υποψήφιου

 • Τεχνικές δεξιότητες
 • Ομαδικό πνεύμα εργασίας και άριστες ικανότητες επικοινωνίας
 • Ανάληψη πρωτοβουλιών, επίλυση προβλημάτων και μεθοδικότητα
 • Αποκατάσταση δυσλειτουργιών –βλαβών
 • Διάθεση για εργασία υψηλών απαιτήσεων

Η εταιρεία προσφέρει

 • Αξιοκρατικό πακέτο αποδοχών ανάλογο των προσόντων
 • Δυνατότητες συνεχούς επιμόρφωσης και επαγγελματικής εξέλιξης
 • Σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον

Αυτήν την περίοδο δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας. Παρ' όλα αυτά, είμαστε πάντα πρόθυμοι να γνωρίσουμε φιλόδοξα άτομα με ταλέντο, ικανότητες και πάθος για τη δουλειά τους. Παρακαλούμε, στείλτε μας το βιογραφικό σας για μελλοντική χρήση.

Σε περίπτωση που δεν βρήκατε κάποια κενή θέση που να ανταποκρίνεται στα προσόντα σας, παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας για μελλοντική χρήση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΡΑ

© Copyright – Tesco Food Technology | Όροι χρήσης | ISO