ΝΕΟΓΑΛ - Advertorial

Εγκατάσταση νέων μηχανών συσκευασίας γιαούρτης από την TFT στη γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ

H TESCO FOOD TECHNOLOGY (TFT) A.E., πρωτοπόρος στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών από το 1963, ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση τριών αυτόματων μηχανών συσκευασίας και επισυσκευασίας γιαούρτης στην γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ στην Δράμα.

Το έργο αφορά στην αναβάθμιση της συσκευασίας γιαούρτης της Γαλακτοβιομηχανίας ΝΕΟΓΑΛ με δύο νέες αυτόματες μηχανές συσκευασίας Γιαούρτης και επιδορπίων γιαούρτης και μια μηχανή επισυσκευασίας σε χαρτόδισκους, κατασκευής του Οίκου BUHMANN Γερμανίας, τον οποίο η TFT εκπροσωπεί αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά.

Οι νέες μηχανές είναι τελευταίας τεχνολογίας, καινοτόμου σχεδιασμού και υψηλών συνθηκών υγιεινής (ultraclean). Οι δύο
μηχανές συσκευασίας γιαούρτης τύπου SERVOFILLτης Buhmann συσκευάζουν γιαούρτη αυτόματα (αγελαδινό & στραγγιστό) καθώς και επιδόρπια γιαούρτης σε περιέκτες των 200 grκαι 1000 gr. Η μηχανή επισυσκευασίας τύπου SERVOFEED της Buhmann, επισυσκευάζει κύπελλα γιαούρτης σε χαρτόδισκους. Μηχανές συσκευασίας και επισυσκευασίας γαλακτοκομικών, κατασκευής του οίκου Buhmann Γερμανίας έχουν εγκατασταθεί από την TFT σε μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες και τυροκομεία της χώρας  μας, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και παραγωγικότητά τους.

H ΝΕΟΓΑΛ, 100% Ελληνική εταιρεία, εστιάζει στην επεξεργασία 100% Ελληνικού γάλακτος, επενδύοντας σε υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων με υψηλή παραγωγικότητα και μέγιστη ασφάλεια και υγιεινή για τους καταναλωτές.

Η TFT, από το 1963 εκπροσωπεί κορυφαίους κατασκευαστές και πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και την εφαρμογή εξελιγμένων, αξιόπιστων και ασφαλών τεχνολογικών λύσεων για την Ελληνική Γαλακτοκομία.

Διαβάστε ΕΔΩ το advertorial.

 

Νέο έργο της TESCO FOOD TECHNOLOGY στην ΤΥΡΑΣ

Η TESCO FOOD TECHNOLOGY (TFT) Α.Ε., πρωτοπόρος στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών από το 1963, ολοκλήρωσε επιτυχημένα την εγκατάσταση μιας 100% Αυτοματοποιημένης γραμμής, στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Η γραμμή αφορά την αυτοματοποίηση της επισυσκευασίας μερίδων φέτας με εξοπλισμό των κορυφαίων στους τομείς τους, Ευρωπαϊκών οίκων BUHMANN και ROBOTEH.

Μετά την πρώτη φάση της νέας επένδυσης στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της ΤΥΡΑΣ του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, η TESCO FOOD TECHNOLOGY θα προχωρήσει και στην εγκατάσταση της δεύτερης φάσης, με το ύψος της συνολικής επένδυσης να ανέρχεται περίπου στα 3 εκ. ευρώ.

Η νέα γραμμή θα συσκευάζει, πλήρως αυτοματοποιημένα, μερίδες φέτας των 150g και 200g σε χαρτοκιβώτια, με σύστημα ρομποτικής παλετοποίησης, ενισχύοντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ΤΥΡΑΣ.

Ο όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ πρωτοπορεί στην εφαρμογή των πιο εξελιγμένων τεχνολογικά λύσεων στις παραγωγικές του διαδικασίες και η TESCO FOOD TECHNOLOGY (TFT) υποστηρίζει έναν ηγετικό, 100% ελληνικό όμιλο, με καινοτόμες, αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις στις εφαρμογές συσκευασίας.

Για τη νέα επένδυση, ο κ. Μιχάλης Σαράντης, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ, δήλωσε: «Με τη νέα επένδυση αξιοποιούμε προηγμένες τεχνολογίες, ώστε να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά».

Για τη νέα εγκατάσταση, ο κ. Βασίλης Παναγιωτόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της TESCO FOOD TECHNOLOGY Α.Ε., δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε και εμείς το μεγάλο επενδυτικό πρόγραμμα ενός ηγετικού Ελληνικού ομίλου στα γαλακτοκομικά και ευχαριστούμε τη Διοίκηση του για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε».

Διαβάστε ΕΔΩ το advertorial.

 

Αναλυτής γάλακτος MilkoScan FT3 - TFT

Η TFT παρουσιάζει τον νέο αναλυτή γάλακτος & γαλακτοκομικών προϊόντων MilkoScan FT3

H εταιρεία Tesco Food Technology (TFT) Α.Ε., βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου αυτόματου πολυαναλυτή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων τύπου MilkoScan FT3, του οίκου FOSS Analytical Δανίας.

Ο νέος “έξυπνος” αυτοελεγχόμενος αναλυτής, ανοίγει τον δρόμο για ακόμα πιο σταθερό έλεγχο των δειγμάτων χωρίς καμία ανησυχία σχετικά με την ακρίβεια και επαναληψιμότητα των αποτελεσμάτων. Το MilkoScan FT3 έχει την δυνατότητα ανάλυσης -με έτοιμες βαθμονομήσεις- μεγάλου εύρους υγρών και ημι-στερεών προϊόντων όπως γάλα, σοκολατούχο γάλα, κρέμα, τυρόγαλα, WPC, μίγματα παγωτού, επιδόρπια και πλήθους παραμέτρων όπως λίπος, πρωτεϊνη, λακτόζη, ολικά στερεά, στερεά άνευ λίπους, οξύτητα, ελεύθερα λιπαρά οξέα, πυκνότητα, κιτρικό οξύ, καζεΐνη, ουρία, σουκρόζη, γλυκόζη, φρουκτόζη γαλακτόζη, κτλ.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο..

 

TFT – Ενημέρωση αλλαγής επωνυμίας

Μαρούσι 27/04/2020

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Αγαπητοί κύριοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 23/04/2020 και με αριθμό καταχώρησης Γ.Ε.Μ.Η, 2123704, η επωνυμία της εταιρίας μας άλλαξε από:

ΤΕΣΚΟ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.

σε

TESCO FOOD TECHNOLOGY (TFT) A.E..

Παρακαλούμε θερμά όπως προβείτε σε αλλαγή των στοιχείων μας στις βάσεις δεδομένων σας και σας ζητούμε συγνώμη για την μικρή αναστάτωση.

Όλα τα υπόλοιπα στοιχεία μας ΑΦΜ, ΔΟΥ, διεύθυνση, κλπ παραμένουν αμετάβλητα.

Ευχαριστούμε πολύ,

Θεοδωράτος Αθανάσιος
Πρόεδρος & Δ. Σύμβουλος

 

Δείτε εδώ την ανακοίνωση.