TFT: ΝΕΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ BIO-RAD LABORATORIES

Η TFT (TESCO FOOD TECHNOLOGY), πρωταγωνιστής στις εφαρμογές τεχνολογίας της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών από το 1963, ανέλαβε τη διανομή προϊόντων της Bio-Rad Laboratories για την βιομηχανία τροφίμων, έναν παγκόσμιο ηγέτη στην ανάπτυξη, κατασκευή και προώθηση μίας ευρείας γκάμας καινοτόμων προϊόντων για την έρευνα της βιοεπιστήμης, τον τομέα της κλινικής διάγνωσης και τα εφαρμοσμένα εργαστήρια για την ασφάλεια των τροφίμων και την ποιότητα του περιβάλλοντος.

 

Η αμερικανική εταιρία Bio-Rad είναι μία από τις κορυφαίες στον κλάδο της βιοεπιστήμης και της επιστήμης τροφίμων, που διακρίνεται για την τεχνογνωσία της, τα συνεχώς εξελισσόμενα συστήματα και μηχανήματα της, καθώς και το εύρος των κατηγοριών τροφίμων και ποτών προς ανάλυση, που είναι σε θέση να εξυπηρετήσει.

Με αυτή τη νέα συνεργασία, η TFT αποτελεί το βασικό διανομέα προϊόντων της Bio-Rad για τον ελλαδικό χώρο και πλέον είναι σε θέση να προσφέρει PCR kits μαζί με την τεχνολογία αυτοματοποίησης της Bio-Rad. Η συγκεκριμένη τεχνολογία εστιάζει μαζί με τα υψηλής ποιότητας θρεπτικά υποστρώματα, τους χρωμομετρικούς δείκτες και τα ορολογικά αντιδραστήρια, στην ενίσχυση του εργαστηριακού ελέγχου, στην βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων και στη διαχείριση κινδύνων, ελαχιστοποιώντας το χρόνο και το κόστος των μικροβιολογικών και μοριακών αναλύσεων.

Η TFT, προσηλωμένη στο όραμα της για συνεχή ανάπτυξη, συνεχίζει σταθερά να ενισχύει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, μέσω κομβικών και εξελισσόμενων συνεργασιών, ώστε να παρέχει τεχνολογικά καινοτόμες λύσεις και να εξυπηρετεί ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Ε-mail: info@tft.gr, Phone: +30 213 0070 100

TFT: 50 χρόνια κορυφαίας υποστήριξης στον εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου για τις βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών

TFT: 50 χρόνια κορυφαίας υποστήριξης στον εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου για τις βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών

 

Η ΤFT (TescoFoodTechnology) αποτελεί μια πρωτοπόρο εταιρεία στον χώρο των εφαρμογών τεχνολογίας για τη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών. Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της το 1963 και σταδιακά κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των επαγγελματιών της Βιομηχανίας των Τροφίμων και Ποτών, χάρη στην αφοσίωση των ανθρώπων της στην τεχνολογική εξέλιξη, στην τεχνογνωσία και τη γνώση τους, σε συνδυασμό με το πάθος για τη διασφάλιση της ποιότητας.

Eιδικά για το τελευταίο, αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την αξία των προϊόντων, της εικόνας μιας επιχείρησης και για τον τελικό καταναλωτή, έχει επενδύσει στη δημιουργία εξειδικευμένου τμήματος. Έτσι παρέχει υψηλού επιπέδου εξοπλισμό για τον Ποιοτικό Έλεγχο αλλά και ολοκληρωμένη Τεχνική Υποστήριξη σε εργαστήρια αναφοράς στις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες, σε τυροκομεία, σε οινοποιεία, κρεατοβιομηχανίες, γενικά σε εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων και ποτών, σε εργαστήρια αναλύσεων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και σε Ερευνητικά Kέντρα της χώρας.

Σχετικά με αυτό το θέμα, μιλήσαμε με την κα Κλειώ Ευαγγέλου, Sales & Service Director του τμήματος Εργαστηριακού Εξοπλισμού και Τεχνικής Υποστήριξης της TFT, με σημαντικό know-how, αλλά και έργο στο σχεδιασμό και την παροχή λύσεων για πάνω από 20 χρόνια.

Τι είναι αυτό που κάνει την TFT να ξεχωρίζει τόσα χρόνια σε αυτόν τον τομέα;

Κλειώ Ευαγγέλου«Το 1ο στοιχείο είναι ότι διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα από το 1971, έχοντας σταθερή συνεργασία με την FOSS, μια κορυφαία εταιρεία στη δημιουργία πρωτοποριακών αναλυτικών λύσεων για τη βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων παγκοσμίως, κάτι που μας έχει δώσει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία.

Το 2ο στοιχείο είναι ότι στελεχώνεται από πλήρως καταρτισμένους και εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι μπορούν να καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αντιμετώπισης προβλημάτων και να ανταπεξέλθουν στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Μάλιστα για το λόγο αυτό στην TFTεπενδύουμε σε συνεχείς εκπαιδεύσεις των ανθρώπων μας στο εξωτερικό.

Το 3ο στοιχείο είναι η άμεση διαθεσιμότητα, καθώς η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7 για τους πελάτες μας. Εστιάζουμε στην άμεση επίλυση προβλημάτων, είτε με επιτόπου επισκέψεις σε περιπτώσεις προβλημάτων μέγιστης σημασίας, είτε τηλεφωνικά ή με video call.

Το 4ο στοιχείο είναι ότι προσφέρουμε καθημερινή εποπτεία της λειτουργίας των μηχανημάτων κάθε πελάτη, προληπτικό έλεγχο για πιθανές δυσλειτουργίες τους, καθώς και δυνατότητα διαχείρισης, αποθήκευσης και ανάλυσης δεδομένων για κάθε μηχάνημα.

Τέλος, δίνουμε τη δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης ανταλλακτικών με διαδικασίες express. Σε πολύ επείγουσες καταστάσεις η αντικατάσταση γίνεται ακόμα και εντός λίγων ωρών.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να έχουμε 99% επιτυχή κάλυψη προβλημάτων, ένα σίγουρα εντυπωσιακό ποσοστό.»

Πείτε μας δυο λόγια για τη συνεργασία σας με την FOSS. Τι να περιμένουμε στο μέλλον από αυτή τη συνεργασία;

«Η FOSS χαράσσει το δρόμο για τη νέα εποχή διαχείρισης και υποστήριξης αναλυτών τροφίμων με αυτοματοποιημένες, ψηφιοποιημένες διαδικασίες  και λειτουργίες. H σταθερή και ποιοτική συνεργασία  με την FOSS, μάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε και να χειριζόμαστε καινοτόμα μηχανήματα, παρέχοντας με τη σειρά μας εξειδικευμένη και διαφοροποιημένη τεχνική υποστήριξη.

Επιδίωξή μας είναι να καταστούμε ο Νο1 συνεργάτης digital τεχνικής υποστήριξης εργαστηριακού εξοπλισμού και να παρέχουμε ψηφιακή, απομακρυσμένη συλλογή και διαχείριση data από τα μηχανήματα και ακόμη πιο αναλυτική και σε βάθος εποπτεία της λειτουργίας τους.

Η νέα αυτή υπηρεσία της FOSS και της TFT, η οποία ονομάζεται ‘SmartAnalytics’, σταδιακά θα βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων, ενώ παράλληλα θα επιτρέψει τη βιώσιμη ανάπτυξη. Πρόκειται για εξαιρετικά νέα για όλους.»

Κλείνοντας, πείτε μας τι μπορεί να προσφέρει το εξειδικευμένο τμήμα της TFT στον κλάδο της Τυροκομίας;

«Ό,τι προσφέρει σε όλες τις Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών, όλα τα παραπάνω δηλαδή, κορυφαίο εξειδικευμένο εξοπλισμό και άμεση τεχνική υποστήριξη από τους έμπειρους συνεργάτες μας.

Πάντα όμως λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες που έχει μια τυροκομική μονάδα παραγωγής, είτε μικρή είτε μεγάλη.

Τα τυροκομικά προϊόντα του τόπου μας είναι ένας θησαυρός και εμείς στην TFT φροντίζουμε να παράγονται απρόσκοπτα, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα, ώστε να κερδίζουν τους καταναλωτές τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος».

Δείτε εδώ την συνέντευξη στο περιοδικό “Τυροκόμος – Top 50″…

Η εταιρία TESCO FOOD TECHNOLOGY A.Ε. με έδρα στο Μαρούσι, δραστηριοποιείται στην αγορά των τροφίμων και ποτών με αντιπροσωπείες κορυφαίων οίκων, όπως η FOSS Analytical, SPX Flow, Elopak κτλ. Η εταιρία είναι θυγατρική της TESCO GROUP A.E., ενός Ελληνικού επιχειρηματικού Ομίλου με πολυσχιδείς δραστηριότητες και παρουσία 60 ετών στην Ελληνική αγορά. Η εταιρία επιθυμεί να στελεχώσει την ακόλουθη θέση:

PROJECT MANAGER

Για να δείτε την πλήρη αγγελία και τις αρμοδιότητες της θέσης πατήστε εδώ.

Αγγελία θέσης photo

SITE & AUTOMATION ENGINEER

Η εταιρία TESCO FOOD TECHNOLOGY A.Ε. με έδρα στο Μαρούσι, δραστηριοποιείται στην αγορά των τροφίμων και ποτών με αντιπροσωπείες κορυφαίων οίκων, όπως η FOSS Analytical, SPX Flow, Elopak κτλ. Η εταιρία είναι θυγατρική της TESCO GROUP A.E., ενός Ελληνικού επιχειρηματικού Ομίλου με πολυσχιδείς δραστηριότητες και παρουσία 60 ετών στην Ελληνική αγορά. Η εταιρία επιθυμεί να στελεχώσει την ακόλουθη θέση:

SITE & AUTOMATION ENGINEER

Για να δείτε την πλήρη αγγελία και τις αρμοδιότητες της θέσης πατήστε εδώ.

Νέο Έργο της TFT A.E. στην Βιομηχανία DS MILKA Α.Β.Ε.Ε.

Η TFT (Tesco Food Technology) ολοκλήρωσε πρόσφατα και με επιτυχία την προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία, μίας αυτόματης γραμμής παραγωγής μίνι προϊόντων παγωτού στην Βιομηχανία Παγωτού και Γλυκισμάτων DS MILKA ΑΒΕΕ. Η γραμμή αφορά στην παραγωγή (μορφοποίηση), μίνι προϊόντων παγωτού σε ξυλάκι, πυραυλάκι και sandwich, σε διάφορες παραλλαγές.

Η πολυπλοκότητα του έργου αποτέλεσε πρόκληση για την τεχνική ομάδα της TFT και τον συνεργαζόμενο κατασκευαστή GramEquipment, λόγω της ζητούμενης δυνατότητας παραγωγής διαφόρων τύπων παγωτού από μία και μόνο γραμμή, καθώς τέτοιου τύπου γραμμές είναι ελάχιστες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η υλοποίηση του έργου που σχεδιάστηκε, συντονίστηκε από την τεχνική ομάδα της εταιρείας DS MILKA ABEE και την πολύτιμη συνδρομή και καθοδήγηση του Προέδρου Δ.Σ., Χημικού Μηχανικού ΕΜΠ, κου Δημητρίου Μήλκα.

O κ. Δημήτρης Μήλκας, Πρόεδρος της εταιρείας DS MILKA ΑΒΕΕ, δήλωσε για τη νέα επένδυση:

«Ολοκληρώθηκε η πρώτη μεγάλη επένδυση της εταιρείας μας με την πλήρως αυτόματη γραμμή προϊόντων παγωτού, όνειρο πολλών ετών. Η συνεργασία μας με την Tesco Food Technology ήταν άψογη και σε χρονικό διάστημα μικρότερο του προβλεπόμενου, εν μέσω παγκόσμιων δυσχερειών, η εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία στέφθηκε από πλήρη επιτυχία. Με αυτή την γραμμή ενισχύεται η παραγωγική μας δυναμική, διατηρώντας απαράμιλλη την ποιότητα των προϊόντων, για την οποία είμαστε γνωστοί στην Ελληνική αγορά».

Ο κ. Θάνος Θεοδωράτος, Πρόεδρος της TFT AE, δήλωσε για το νέο έργο:

«Είναι μεγάλη η ικανοποίηση μας που ολοκληρώσαμε απρόσκοπτα ένα έργο πρόκληση, με τέτοιες απαιτήσεις, το οποίο αποτελούσε μακροχρόνιο στόχο της εταιρείας DS MILKA.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Διοίκηση της DS MILKA, που μας εμπιστεύτηκε και συνεργάστηκε μαζί μας τόσο αρμονικά, ώστε να πραγματοποιηθεί το έργο με απόλυτη επιτυχία».

Δείτε εδώ το Advertorial…

1 2 3 7