Βράβευση της TFT στην ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων της FOSS

Τον Μάιο του 2019 πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνάντηση των αντιπροσώπων της FOSS ανά τον κόσμο, στο Χίλεροντ Δανίας. Ανάμεσα σε 35 χώρες, η TFT βρέθηκε στις τρεις (3) καλύτερες εταιρίες και βραβεύτηκε για την εξαιρετική της απόδοση κατά τη διάρκεια του 2018.

Αναφορές – Αξιοσημείωτη συμβολή στην ανάπτυξη κάθε τομέα

Στα 55+ χρόνια δραστηριοποίησής μας στον κλάδο της τεχνολογίας τροφίμων και ποτών, είμαστε υπερήφανοι επειδή έχουμε συμβάλει στην ανάπτυξη και των τεσσάρων βασικών τομέων της παραγωγικής διαδικασίας: Επεξεργασία, Ψύξη, Συσκευασία, Ποιοτικός Έλεγχος.

Νέα συνεργασία με AMC PACKAGING SOLUTIONS

Η TFT σε αποκλειστική συνεργασία με την Ιταλική εταιρία AMC, διαθέτει πλέον πρωτοποριακές και οικονομικές λύσεις για την συσκευασία φέτας και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων.  Με αυτόματες θερμοδιαμορφωτικές μηχανές (thermosealing & thermoforming), η AMC δίνει έξυπνες και ευέλικτες λύσεις στους παραγωγούς φέτας για τη συσκευασία σε πλαστικούς περιέκτες διαφόρων μεγεθών.

Nέα συνεργασία TFT με ADMIX

Η ADMIX, αμερικανική εταιρεία κατασκευής αναμίκτων και αναδευτήρων  εκπροσωπείται πλέον και στην Ελλάδα από την TFT ως Sales contact office.
Από το 1989, η κορυφαία ποιότητα και υψηλή τεχνογνωσία της ADMIX, παρέχει τη δυνατότητα για ευρεία εφαρμογή σε βιομηχανίες τροφίμων & ποτών αλλά και λοιπών προϊόντων σε στερεά ή υγρή μορφή.

Νέα συνεργασία Comac Group και Tesco

H TFT εγκαινίασε τη νέα αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία Comac σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η εταιρεία Comac μέσα σε 25 χρόνια από την ίδρυση της έχει καταφέρει να δημιουργήσει εξαιρετική φήμη παγκοσμίως ως κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων διαχείρισης βαρελιών (kegs), ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει με μεγάλη επιτυχία δεκάδες πλήρεις γραμμές συσκευασίας για γυάλινες ή PET φιάλες και κουτιά (cans). Απαριθμεί περισσότερους από 300 πελάτες για μπύρα και αναψυκτικά μεταξύ των οποίων ενδεικτικά αναφέρουμε τις Heineken, InBev, Coca-Cola, Carlsberg, SABMiller, Pepsico, Grupo Modelo, Cuauhtémoc Moctezuma, EFES Group, Mahou San Miguel, Bavaria, Forsters Group. Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της θα βρείτε στην ιστοσελίδα.