• Καλέστε μας: 213 007 0100
 • Call us: 213 007 0100

Εταιρεία

Πρωτοπόροι στις εφαρμογές τεχνολογίας για την Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών, από το 1963.

Εταιρεία

Η TFT έχει έρθει στην πρώτη θέση στην προτίμηση των επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και ποτών, λόγω της αφοσίωσής της στην τεχνολογική εξέλιξη σε συνδυασμό με το πάθος της δουλειάς μας για τη διασφάλιση ποιότητας. Η αποστολή μας είναι να εξελίσσουμε τους πελάτες μας, κατανοώντας ταυτόχρονα τις ανάγκες τους και προωθώντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Μήνυμα Προέδρου

“Διαθέτουμε ό,τι χρειάζεστε ώστε το προϊόν σας να παράγεται με τον πιο καινοτόμο, ανταγωνιστικό και ασφαλή τρόπο. Ένα προϊόν διαφορετικό, με χαμηλότερο κόστος παραγωγής και με την μέγιστη διασφάλιση ποιότητας. Έχοντας 58 χρόνια εμπειρίας και συνεργαζόμενοι με πολλούς εξειδικευμένους οίκους στο χώρο μας, είμαστε στη διάθεσή σας για να παράξουμε ή να βελτιώσουμε το προϊόν σας. Για εμάς είναι θέμα εμπιστοσύνης.”

Το Όραμά μας

Να πρωτοπορούμε στις εφαρμογές τεχνολογίας προσφέροντας στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Οι Αξίες μας

 • Καινοτομία – Αμφισβητούμε διαρκώς ό,τι θεωρείται δεδομένο και αναζητάμε νέους τρόπους και δρόμους προς την πρόοδο.
 • Θάρρος – Υποστηρίζουμε τις ιδέες μας με τόλμη και θάρρος. Εκεί που άλλοι σταματάνε, εμείς συνεχίζουμε.
 • Ειλικρίνεια – Είμαστε πάντα ειλικρινείς με τον εαυτό μας, τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας.
 • Προσαρμοστικότητα – Σε έναν κόσμο συνεχών μεταβολών εμείς αγκαλιάζουμε την αλλαγή και προσαρμοζόμαστε άμεσα.
 • Ομαδικότητα – Αναγνωρίζουμε την αξία της συνεργασίας και αξιοποιούμε τα δυνατά σημεία του καθενός για την επίτευξη των κοινών στόχων μας.
 • Επιχειρηματικότητα – Ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, την φαντασία και την δημιουργία για την επίλυση των προβλημάτων και μαθαίνουμε από τα λάθη μας.

Η Αποστολή μας

 • Να προσφέρουμε στους Πελάτες μας καινοτόμες, αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις στις εφαρμογές τεχνολογίας έτσι ώστε να είμαστε η πρώτη τους επιλογή, διασφαλίζοντας την μέγιστη ικανοποίησή τους.
 • Να δημιουργούμε και να διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους του Διεθνείς και Έλληνες Συνεργάτες μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επιτυχημένη ανάπτυξή τους στην Ελληνική αγορά.
 • Να δημιουργούμε αξία για τους Πελάτες, τους Συνεργάτες και τους Μετόχους μας, μέσα από την επιτυχημένη διεύρυνση των δραστηριοτήτων μας στην Ελληνική αγορά, ενισχύοντας την φήμη και τιμώντας την μακροχρόνια ιστορία της Εταιρείας μας.

icon-calendar_large_310x310_final

58

Χρόνια

icon-workers_large_310x310

35 +

Εργαζόμενοι

icon-customers_large_310x310

46 +

Συνεργάτες

icon-synergates_large_310x310

500 +

Πελάτες

Ιστορική Αναδρομή

Οι Άνθρωποί μας

Στην TFT οι άνθρωποί μας διακρίνονται για την αφοσίωσή τους σε αυτό που κάνουμε.

Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας είναι σταθερά η πρώτη προτεραιότητά τους, γι’ αυτό και καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να παρέχουν κορυφαίες λύσεις και υπηρεσίες.

Το επιστημονικό προσωπικό μας διαθέτει άρτια κατάρτιση και μπορεί να συνεισφέρει ουσιαστικά σε κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζει. Τα τεχνικά μας τμήματα είναι στελεχωμένα από έμπειρους μηχανικούς, εκπαιδευμένους στα εργοστάσια παραγωγής. Η ομάδα της TFT διαθέτει πολύτιμη και σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία, έχοντας υλοποιήσει εκατοντάδες έργα επιχειρήσεων, εντός και εκτός συνόρων της χώρας.

Αναγνωρίζοντας ότι η καινοτομία στην τεχνολογία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη βιομηχανία τροφίμων και ποτών, επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση και περαιτέρω κατάρτιση των ανθρώπων μας προκειμένου να παρακολουθούν τις εξελίξεις και να μπορούν να τις μεταφέρουν στις επιχειρήσεις των πελατών μας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό μας και με στόχο τη δημιουργία ενός φιλικού και υγιούς εργασιακού περιβάλλοντος, υιοθετούμε πρακτικές και μεθόδους που να τους κάνουν να αγαπούν την εργασία τους και να είναι περήφανοι για το έργο τους σε αυτήν.

Εταιρική Υπευθυνότητα

Από το ξεκίνημα μας, το 1963, οι άνθρωποί μας ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος πάνω στον οποίο χτίστηκε το όραμα της εταιρείας μας.

Με βασικό γνώμονα το τρίπτυχο “Άνθρωπος, Κοινωνία, Περιβάλλον”, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες πρωτοβουλίες οι οποίες ως στόχο έχουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στο περιβάλλον.

H Eταιρική Kοινωνική Eυθύνη είναι για εμάς ο τρόπος να εκφράσουμε την ανησυχία μας για όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, στους συνανθρώπους μας και στο περιβάλλον, και να συμβάλουμε στο να κάνουμε τον κόσμο που ζούμε καλύτερο, λίγο πιο φωτεινό και όσο το δυνατόν περισσότερο δίκαιο.

Οργανόγραμμα

Δείτε εδώ το Οργανόγραμμα της εταιρείας μας

Για τους Συνανθρώπους μας

 • Τον Ιούλιο του 2008 προσφέραμε το ποσό των 11.000€ στην κοινότητα Καμάρες Σίφνου για την επισκευή γηπέδου 5×5 το οποίο συντελεί στην αναβάθμιση της περιοχής και χρησιμοποιείται από τους κατοίκους του νησιού. Η προσφορά γίνεται στην μνήμη του ιδρυτή Νίκου Θεοδωράτου.
 • Το Δεκέμβριο 2008, ευαισθητοποιημένοι απέναντι στους συμπολίτες μας που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Αρκαδίας, διανέμαμε δώρα και παιχνίδια με συμμετοχή του προσωπικού μας, στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου, στο χωριό Βαρβάσαινα.
 • Τον Απρίλιο 2011, εκπαιδεύσαμε το προσωπικό μας στην παροχή Πρώτων Βοηθειών παρέχοντας του διήμερο σεμινάριο στους χώρους μας με παροχή πιστοποίησης (Emergency First Response).
 • Το καλοκαίρι του 2012 προσφέραμε το ποσό των 15.000€ στην εταιρεία κοινωνικής μέριμνας του Δήμου Σίφνου για την εύρυθμη λειτουργία του παιδικού σταθμού «Το μικρό καράβι».
 • Την ίδια χρονιά αναλάβαμε ως χορηγός τον πλήρη εξοπλισμό στην ποδοσφαιρική ομάδα της Σίφνου Πανσιφνιακός, προσφορά την οποία συνεχίζουμε ως και σήμερα.
 • Το 2017 για πρώτη φορά δημιουργήσαμε τον θεσμό “Sifnos Run” η οποία στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία και συνεχίζει και το 2018.
 • Σε ετήσια βάση προσφέρουμε βοήθεια σε οργανώσεις για παιδιά που έχουν ανάγκη όπως στα Παιδικά Χωριά SOS, το Χαμόγελο του Παιδιού και το εργαστήριο ειδικής αγωγής Μαργαρίτα.

Για το Περιβάλλον

 • Εγκαταστήσαμε ένα από τα πρώτα διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα σε κτίριο στην Ελλάδα, στην οροφή του ιδιοκτήτου κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας μας.
 • Αντικαταστήσαμε όλες τις συμβατικές λάμπες με LED
 • Εγκαταστήσαμε σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.
 • Εφαρμόζουμε σταθερά προγράμματα και συνεργαζόμαστε με εταιρείες ανακύκλωσης για μπαταρίες, μελάνια εκτυπωτών, λάμπες, H/Y, χρησιμοποιώντας τους ειδικούς τοποθετημένους μπλε κάδους ανακύκλωσης χαρτιού, αλουμινίου και γυαλιού, στους χώρους των γραφείων μας.
 • Υποστηρίζουμε τον αντικαπνιστικό αγώνα “smoke free environment”
 • Τον Οκτώβριο 2009, υιοθετήσαμε τη μικρή φώκια «ΝΕΦΕΛΗ» η οποία βρέθηκε ανοικτά της Κεφαλονιάς, αναλαμβάνοντας τα έξοδα διατροφής και περίθαλψης της από την MOM (κέντρο περίθαλψης μεσογειακής φώκιας) στο κέντρο Αλόννησου.