• Καλέστε μας: 213 007 0100
  • Call us: 213 007 0100

Εξοπλισμός

Εξοπλισμός για την παραγωγή, την επεξεργασία, την ψύξη, τη συσκευασία και τον ποιοτικό έλεγχο Τροφίμων και Ποτών.

Εξοπλισμός

Στην TFT προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα από στοιχεία ενός συστήματος (components), και μονάδες, εξετάζοντας πρώτα τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες του πελάτη, στα δικά του προϊόντα και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί. Γνωρίζοντας τη φύση και τα στάδια του κύκλου ζωής των παραγόμενων προϊόντων, δεν προτείνουμε απλά ένα μοντέλο, αλλά και τη θέση και το ρόλο που πρέπει να έχει, για να αποδίδει τα μέγιστα στην κάθε μονάδα παραγωγής.

Τεχνικές Βιομηχανικές Λύσεις

Στα 59 χρόνια δραστηριοποίησής μας στον κλάδο της τεχνολογίας τροφίμων και ποτών, είμαστε υπερήφανοι επειδή έχουμε συμβάλει στην ανάπτυξη και των τεσσάρων βασικών τομέων της παραγωγικής διαδικασίας: Επεξεργασία, Ψύξη, Συσκευασία, Ποιοτικός Έλεγχος.

mixanimata_icon-1_epexergasia
Επεξεργασία

Προμήθεια μεμονωμένου εξοπλισμού και αυτόματων συστημάτων, υψηλής τεχνολογίας, για όλες τις διεργασίες γάλακτος και χυμών.

mixanimata_icon-2_psixi
Ψύξη

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους του χώρου όπως GRAM, SABROE, YORK, ZANOTTI, BARON, EMICOREF και J & E HALL έχουμε προμηθεύσει μεγάλη ποικιλία βιομηχανικών εγκαταστάσεων ψύξης και κλιματισμού σε μεγάλες ελληνικές εταιρίες με freon, ammonia, γλυκόλη.

mixanimata_icon-3_episyskevasia
Συσκευασία

Η TFT αποτελεί τον κορυφαίο προμηθευτή εξοπλισμού συσκευασίας γάλακτος, παγωτού, γιαουρτιού, τυριού και χυμού. Η TFT ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη συσκευασία χάρτινων κουτιών γάλακτος με την αντιπροσωπεία της ZUPACK το 1964. Είκοσι χρόνια αργότερα, η TESCO εισήγαγε το χαρτοκυτίο γάλακτος τύπου Pure-Pak της ELOPAK.

ergastiriakos_exoplismos_icon
Εργαστηριακός Εξοπλισμός

Η TFT παρέχει υψηλού επιπέδου αναλυτικές λύσεις έρευνας, και ποιοτικού ελέγχου τόσο στη βιομηχανία, όσο και στα αναλυτικά εργαστήρια και στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας για τον ποιοτικό έλεγχο γαλακτοκομικών προϊόντων, κρασιού, λαδιού, κρέατος και σιτηρών.