• Καλέστε μας: 213 007 0100
  • Call us: 213 007 0100

Συνεργασία ΘΕΟΝΗ με την TFT για την 1η Χάρτινη Συσκευασία Φυσικού Μεταλλικού Νερού στην Ελλάδα

Πρώτο ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό σε καινοτόμο χάρτινη συσκευασία ELOPAK για τη ΘΕΟΝΗ».

Το πιο βραβευμένο ελληνικό νερό στον κόσμο εμπιστεύτηκε την TFT (TESCO FOOD TECHNOLOGY), για τη δημιουργία της νέας καινοτόμου συσκευασίας σε χαρτοκυτίο και την προώθηση της συσκευασίας στην αγορά.

Η ομάδα έμπειρων μηχανικών της TFT, σε συνδυασμό με τον κορυφαίο εξοπλισμό των GALDI και GAMPACK και των χαρτοκυτίων ELOPAK, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, και με τη συνεργασία της πεπειραμένης τεχνικής ομάδας της ΘΕΟΝΗ ΑΕ, ολοκλήρωσαν και παρέδωσαν την υψηλών προδιαγραφών γραμμή συσκευασίας και επισυσκευασίας του φυσικού μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ, καθιστώντας το,  το 1ο και μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό στην Ελλάδα σε χάρτινη, 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Η χάρτινη αυτή συσκευασία της εταιρίας Elopak, είναι πιστοποιημένη από τον Διεθνή Οργανισμό FSC, ενώ η πρώτη ύλη προέρχεται από υπεύθυνα διαχειριζόμενα δάση.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΕΟΝΗ Α.Ε., Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Η επιτυχής συνεργασία της ΘΕΟΝΗ ΑΕ με την TFT συνέβαλε στην πραγματοποίηση ενός  φιλόδοξου βήματος για την εταιρεία μας για τη χάραξη της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TFT Α.Ε., Θάνος Θεοδωράτος δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι που με αυτό το έργο βοηθήσαμε να γίνει το πρώτο βήμα για την υιοθέτηση της χάρτινης συσκευασίας και στην κατηγορία του νερού, όπως κάναμε στο παρελθόν στο φρέσκο γάλα το 1986 και στο φρέσκο χυμό το 1989, συνεισφέροντας έτσι κι εμείς από την πλευρά μας στην εξέλιξη της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών σε θέματα καινοτομίας και βιωσιμότητας.

Ευχαριστούμε την ΘΕΟΝΗ Α.Ε. που μας επέλεξε και μας εμπιστεύτηκε αυτό το τόσο σημαντικό έργο»

 

Δείτε εδώ το Advertorial…