Συνεργασίες

Οι συνεργασίες μας με εταιρείες παγκόσμιας εμβέλειας όπως η SPXFLOW, η GRAM, η ELOPAK και η FOSS, μας έχουν επιτρέψει μέχρι σήμερα να υλοποιήσουμε πληθώρα σημαντικών έργων, με τον πιο αξιόπιστο τρόπο. Τέτοιες μακροχρόνιες και σταθερές συνεργασίες αποτελούν εγγύηση για τη δουλειά μας και για το αποτέλεσμα που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες έχουμε πετύχει να βρισκόμαστε σε ηγετική θέση στον κλάδο της τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών.

Διαχρονικές Συνεργασίες

SPXFLOW logo - Συνεργάτες

Η SPX FLOW καινοτομεί για να συμβάλλει στη βελτίωση της διατροφής παγκοσμίως, σχεδιάζοντας και παρέχοντας λύσεις υψηλής αξίας.

ELOPAK logo - Γιατί να επιλέξετε την TFT

Η ELOPAK είναι προμηθευτής λύσεων συσκευασίας και μέσω της τεχνογνωσίας της ανταποκρίνεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις.

FOSS logo - Γιατί να επιλέξετε την TFT

Η FOSS παρέχει αναλυτικές λύσεις για τον έλεγχο της πρώτης ύλης έως το τελικό προϊόν, με στόχο τη διασφάλιση και βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων και ποτών.

GRAM EQUIPMENT logo - Γιατί να επιλέξετε την TFT

Η GRAM είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής προηγμένου εξοπλισμού και εγκαταστάσεων επεξεργασίας για βιομηχανική παραγωγή παγωτού.