Συσκευασία

Η TFT αποτελεί τον κορυφαίο προμηθευτή εξοπλισμού συσκευασίας γάλακτος, παγωτού, γιαουρτιού, τυριού και χυμού.

Η TFT ήταν η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη συσκευασία χάρτινων κουτιών γάλακτος με την αντιπροσωπεία της ZUPACK το 1964. Είκοσι χρόνια αργότερα, η TESCO εισήγαγε το χαρτοκυτίο γάλακτος τύπου Pure-Pak της ELOPAK.

Καθημερινά υποστηρίζει και εφοδιάζει τις γραμμές πλήρωσης και συσκευασίας για σχεδόν κάθε είδος τροφίμων και ποτών στο χώρο της βιομηχανίας. Μέσω μακροχρόνιων συνεργασιών με κορυφαίους κατασκευαστές, παρέχει επίσης υλικά συσκευασίας και την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση.

Μηχανήματα

Για να λειτουργήσει σωστά μια παραγωγική μονάδα τροφίμων και ποτών δεν αρκεί να σχεδιαστεί εξαρχής σωστά και να διαθέτει τα κατάλληλα μηχανήματα. Απαραίτητη είναι και η καθημερινή υποστήριξη σε απλές ή έκτακτες ανάγκες που παρουσιάζονται. Γι’ αυτό στην TFT δίνουμε το «παρών» σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, διαθέτοντας μεγάλα αποθέματα ανταλλακτικών και αναλώσιμων.

analosima_icon-1_syskevasia
Αναλώσιμα Συσκευασία/Επισυσκευασία

Η συσκευασία είναι ένας τομέας στο οποίο διαθέτουμε μεγάλη και πολύ σημαντική εμπειρία. Έχουμε παράλληλα συνάψει δυνατές συνεργασίες. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η μακροχρόνια συνεργασία μας με την GALDI Ιταλίας, όπου προμηθεύουμε κορυφαίες γεμιστικές μηχανές για τη συσκευασία γάλακτος σε χαρτοκυτία τύπου «Gable Top». Η μεγάλη γκάμα μηχανών μας καλύπτει όλες τις ανάγκες των ελληνικών γαλακτοβιομηχανιών, ανεξαρτήτως από τη δυναμικότητα παραγωγής τους.

analosima_icon-2_antalaktika
Ανταλλακτικά

Προμηθεύουμε ανά πάσα στιγμή και για όποια ανάγκη παρουσιαστεί στον τομέα της Συσκευασίας, τα κατάλληλα ανταλλακτικά για τις παραγωγικές μονάδες των πελατών μας.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα παραγγελιών express, με σκοπό τον άμεσο εξοπλισμό των εταιρειών που μας εμπιστεύονται και την απρόσκοπτη εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας.