• Καλέστε μας: 213 007 0100
  • Call us: 213 007 0100

TFT: 50 χρόνια κορυφαίας υποστήριξης στον εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου για τις βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών

TFT: 50 χρόνια κορυφαίας υποστήριξης στον εξοπλισμό ποιοτικού ελέγχου για τις βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών

 

Η ΤFT (TescoFoodTechnology) αποτελεί μια πρωτοπόρο εταιρεία στον χώρο των εφαρμογών τεχνολογίας για τη Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών. Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της το 1963 και σταδιακά κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των επαγγελματιών της Βιομηχανίας των Τροφίμων και Ποτών, χάρη στην αφοσίωση των ανθρώπων της στην τεχνολογική εξέλιξη, στην τεχνογνωσία και τη γνώση τους, σε συνδυασμό με το πάθος για τη διασφάλιση της ποιότητας.

Eιδικά για το τελευταίο, αναγνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την αξία των προϊόντων, της εικόνας μιας επιχείρησης και για τον τελικό καταναλωτή, έχει επενδύσει στη δημιουργία εξειδικευμένου τμήματος. Έτσι παρέχει υψηλού επιπέδου εξοπλισμό για τον Ποιοτικό Έλεγχο αλλά και ολοκληρωμένη Τεχνική Υποστήριξη σε εργαστήρια αναφοράς στις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες, σε τυροκομεία, σε οινοποιεία, κρεατοβιομηχανίες, γενικά σε εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων και ποτών, σε εργαστήρια αναλύσεων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και σε Ερευνητικά Kέντρα της χώρας.

Σχετικά με αυτό το θέμα, μιλήσαμε με την κα Κλειώ Ευαγγέλου, Sales & Service Director του τμήματος Εργαστηριακού Εξοπλισμού και Τεχνικής Υποστήριξης της TFT, με σημαντικό know-how, αλλά και έργο στο σχεδιασμό και την παροχή λύσεων για πάνω από 20 χρόνια.

Τι είναι αυτό που κάνει την TFT να ξεχωρίζει τόσα χρόνια σε αυτόν τον τομέα;

Κλειώ Ευαγγέλου«Το 1ο στοιχείο είναι ότι διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα από το 1971, έχοντας σταθερή συνεργασία με την FOSS, μια κορυφαία εταιρεία στη δημιουργία πρωτοποριακών αναλυτικών λύσεων για τη βελτίωση της ποιότητας των τροφίμων παγκοσμίως, κάτι που μας έχει δώσει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία.

Το 2ο στοιχείο είναι ότι στελεχώνεται από πλήρως καταρτισμένους και εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι μπορούν να καλύπτουν μια ευρεία γκάμα αντιμετώπισης προβλημάτων και να ανταπεξέλθουν στις πιο απαιτητικές καταστάσεις. Μάλιστα για το λόγο αυτό στην TFTεπενδύουμε σε συνεχείς εκπαιδεύσεις των ανθρώπων μας στο εξωτερικό.

Το 3ο στοιχείο είναι η άμεση διαθεσιμότητα, καθώς η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7 για τους πελάτες μας. Εστιάζουμε στην άμεση επίλυση προβλημάτων, είτε με επιτόπου επισκέψεις σε περιπτώσεις προβλημάτων μέγιστης σημασίας, είτε τηλεφωνικά ή με video call.

Το 4ο στοιχείο είναι ότι προσφέρουμε καθημερινή εποπτεία της λειτουργίας των μηχανημάτων κάθε πελάτη, προληπτικό έλεγχο για πιθανές δυσλειτουργίες τους, καθώς και δυνατότητα διαχείρισης, αποθήκευσης και ανάλυσης δεδομένων για κάθε μηχάνημα.

Τέλος, δίνουμε τη δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης ανταλλακτικών με διαδικασίες express. Σε πολύ επείγουσες καταστάσεις η αντικατάσταση γίνεται ακόμα και εντός λίγων ωρών.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι να έχουμε 99% επιτυχή κάλυψη προβλημάτων, ένα σίγουρα εντυπωσιακό ποσοστό.»

Πείτε μας δυο λόγια για τη συνεργασία σας με την FOSS. Τι να περιμένουμε στο μέλλον από αυτή τη συνεργασία;

«Η FOSS χαράσσει το δρόμο για τη νέα εποχή διαχείρισης και υποστήριξης αναλυτών τροφίμων με αυτοματοποιημένες, ψηφιοποιημένες διαδικασίες  και λειτουργίες. H σταθερή και ποιοτική συνεργασία  με την FOSS, μάς δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε και να χειριζόμαστε καινοτόμα μηχανήματα, παρέχοντας με τη σειρά μας εξειδικευμένη και διαφοροποιημένη τεχνική υποστήριξη.

Επιδίωξή μας είναι να καταστούμε ο Νο1 συνεργάτης digital τεχνικής υποστήριξης εργαστηριακού εξοπλισμού και να παρέχουμε ψηφιακή, απομακρυσμένη συλλογή και διαχείριση data από τα μηχανήματα και ακόμη πιο αναλυτική και σε βάθος εποπτεία της λειτουργίας τους.

Η νέα αυτή υπηρεσία της FOSS και της TFT, η οποία ονομάζεται ‘SmartAnalytics’, σταδιακά θα βελτιώσει περαιτέρω την ποιότητα και ασφάλεια των τροφίμων, ενώ παράλληλα θα επιτρέψει τη βιώσιμη ανάπτυξη. Πρόκειται για εξαιρετικά νέα για όλους.»

Κλείνοντας, πείτε μας τι μπορεί να προσφέρει το εξειδικευμένο τμήμα της TFT στον κλάδο της Τυροκομίας;

«Ό,τι προσφέρει σε όλες τις Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών, όλα τα παραπάνω δηλαδή, κορυφαίο εξειδικευμένο εξοπλισμό και άμεση τεχνική υποστήριξη από τους έμπειρους συνεργάτες μας.

Πάντα όμως λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες που έχει μια τυροκομική μονάδα παραγωγής, είτε μικρή είτε μεγάλη.

Τα τυροκομικά προϊόντα του τόπου μας είναι ένας θησαυρός και εμείς στην TFT φροντίζουμε να παράγονται απρόσκοπτα, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα, ώστε να κερδίζουν τους καταναλωτές τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος».

Δείτε εδώ την συνέντευξη στο περιοδικό “Τυροκόμος – Top 50″…