• Καλέστε μας: 213 007 0100
  • Call us: 213 007 0100

TFT – 58 χρόνια ισχυρής παρουσίας στις εφαρμογές τεχνολογίας για την Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών

TFT-Πρωταγωνιστές στην συσκευασία και επισυσκευασία τροφίμων και ποτών από το 1963

Η TFT (TESCO FOOD TECHNOLOGY) Α.Ε. είναι μια Ελληνική εταιρεία με 58 χρόνια ισχυρής παρουσίας στις εφαρμογές τεχνολογίας για την Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών. Μια εταιρεία που διακρίνεται για την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητά της. Με την διάθεση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας καθώς και στην εξοικονόμηση πόρων στην παραγωγή Τροφίμων και Ποτών.

TFT-Πρωταγωνιστές στην συσκευασία και επισυσκευασία τροφίμων και ποτών από το 1963

Ένας από τους τομείς δραστηριοποίησης της TFT είναι η παροχή λύσεων και εξοπλισµού συσκευασίας και επισυσκευασίας για τις βιοµηχανίες τροφίµων και ποτών. Η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στον συγκεκριμένο τομέα, αφού εισήγαγε πρώτη στην ελληνική αγορά τη συσκευασία χάρτινων κουτιών γάλακτος το 1964, ενώ είκοσι χρόνια μετά έφερε στην αγορά το πρωτοποριακό χαρτοκυτίο τύπου Pure-Pak της Elopak.

Η TFT συνεργάζεται με ορισμένους από τους πιο αναγνωρισµένους διεθνείς οίκους, όπως οι: Elopak, Galdi, Buhmann, AMC, Vezzadini, Gampack, Roboteh. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες μπορεί και προσφέρει κορυφαίες επιλογές και καινοτόµες λύσεις συσκευασίας, αλλά και την τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση που χρειάζονται οι πελάτες της.

Οι λύσεις της TFT περιλαµβάνουν µηχανές πλήρωσης και σφράγισης, για τη συσκευασία γάλακτος, χυµού, νερού σε χαρτοκυτία, καθώς και φέτας (και αλειφόμενων τυριών), γιαουρτιού, βουτύρου σε πλαστικούς περιέκτες, όπως και την επισυσκευασία των παραπάνω.

Παράλληλα, διαθέτει αναλώσιµα, χαρτοκυτία και καπάκια, για τη συσκευασία υγρών τροφίμων, αλλά και ανταλλακτικά για τον εξοπλισμό που προμηθεύει τους πελάτες της.

TFT-Πρωταγωνιστές στην συσκευασία και επισυσκευασία τροφίμων και ποτών από το 1963 - PurePack - Elopak

Η TFT επιδιώκει να συνδυάζει την καινοτομία και την ασφάλεια τροφίμων με την προστασία των φυσικών πηγών του πλανήτη μας. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι συσκευασίες που φέρνει στην ελληνική αγορά, οι οποίες παράγονται από αειφόρες πηγές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι 100% ανακυκλώσιμες χάρτινες συσκευασίες της Elopak (Natural Brown Board), που κατασκευάζονται από δάση ελεγχόμενης και υπεύθυνης καλλιέργειας και έχουν λάβει διεθνές βραβείο καινοτομίας γαλακτοκομικών.

Αποστολή της TFT είναι να συμβάλλει στην εξέλιξη των πελατών που την εμπιστεύονται, κατανοώντας τις ανάγκες τους και προσφέροντάς τους τον απαραίτητο εξοπλισμό και υπηρεσίες, ώστε να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το τελικό προϊόν τους και να ξεχωρίσουν τόσο στην εγχώρια, όσο και στη διεθνή αγορά.

Διαβάστε ΕΔΩ την δημοσίευση.