• Καλέστε μας: 213 007 0100
  • Call us: 213 007 0100

Υπηρεσίες

Προτείνουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις για την βελτίωση της ποιότητας, την αύξηση της ασφάλειας και τη μείωση του κόστους της παραγωγικής διαδικασίας.

Υπηρεσίες

Στην TFT για περισσότερα από 59 χρόνια πρωτοπορούμε στην εξέλιξη της ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών με αφοσίωση και πάθος.

Παρακολουθώντας κάθε καινοτομία στον τομέα μας, διακρινόμαστε για την τεχνογνωσία μας, την αξιοπιστία, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα. Με την εφαρμογή της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας και της ασφάλειας στην παραγωγική διαδικασία, με την παράλληλη μείωση του κόστους.

Στο πλαίσιο αυτό προσφέρουμε στους πελάτες μας μια σειρά από Υπηρεσίες.

meletes_icon-6_maintenance
Τεχνική Υποστήριξη

Προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη σε όλα τα στάδια εκτέλεσης ενός έργου, παρέχοντας τα κατάλληλα εξαρτήματα ή ανταλλακτικά για υπάρχουσες ή νέες γραμμές παραγωγής, ενώ απασχολούμε έμπειρο τεχνικό προσωπικό για την συντήρηση εγκαταστάσεων και συστημάτων αυτοματισμού.

meletes_icon-1_sxdiasmos-lyseon
Μελέτη εκτέλεσης έργου

Στην TFT έχουμε τις γνώσεις να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες λύσεις για τη δημιουργία, τον εκσυγχρονισμό ή τη βελτίωση μιας παραγωγικής μονάδας γάλακτος, τυριού, παγωτού, βουτύρου, χυμού και μπίρας.

meletes_icon-3_protaseis-synergasias
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Ακόμα και μια προηγμένη παραγωγική μονάδα έχει συνήθως περιθώρια βελτίωσης.
Οι προτάσεις μας στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, στην αύξηση της ασφάλειας για το ανθρώπινο δυναμικό και στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων για τους πελάτες μας.

meletes_icon-4_audit
Αξιολόγηση Μονάδων

Προχωράμε σε αξιολογήσεις μονάδων με σκοπό να προτείνουμε λύσεις που οδηγούν στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών, τη βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων και τη μείωση του κόστους παραγωγής.

meletes_icon-5_efficacy-report
Μετρήσεις Παραγωγικότητας

Αναλαμβάνουμε την ποσοστιαία μέτρηση της συνολικής παραγωγικότητας μιας μονάδας. Έτσι, οι πελάτες μας γνωρίζουν ακριβώς το πόσο παραγωγική είναι η μονάδα παραγωγής τους και πού υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.