Συσκευασία Γάλακτος

Η TFT αποτελεί τον κορυφαίο προμηθευτή εξοπλισμού συσκευασίας γάλακτος, παγωτού, γιαουρτιού και τυριού.

ΔΩΔΩΝΗ

Η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ ιδρύθηκε στα Ιωάννινα το 1963. Τότε ήταν  μια μικρή μονάδα παστερίωσης φρέσκου γάλακτος, που εξυπηρετούσε αποκλειστικά τις ανάγκες των κατοίκων της πόλης της. Σήμερα, μισό αιώνα μετά, η ΔΩΔΩΝΗ είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και ο ηγέτης της αγοράς στις πωλήσεις φέτας ΠΟΠ.

Η επιτυχημένη και πολυετή συνεργασία της ΔΩΔΩΝΗ με την TFT ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 70’ και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Το 2007 παραδόθηκε & εγκαταστάθηκε μια  συσκευαστική μηχανή γάλακτος, εξελιγμένης τεχνολογίας με Ultra Clean System, σε χαρτόκουτα 1 λίτρου και ½ λίτρου της εταιρίας GALDI δυναμικότητας 5.000 τεμ/ώρα.
 
Το 2008 παραδόθηκε & εγκαταστάθηκε μια πλήρως αυτόματη γραμμή παστερίωσης – τυποποίησης (αποκορύφωσης) – διαύγασης βακτηριδίων - απόσμησης  - ομογενοποίησης αγελαδινού γάλακτος δυναμικότητας 12.000 λίτρων/ώρα. Επίσης επεκτάθηκε  το τμήμα αποθήκευσης παστεριωμένου γάλακτος προς συσκευασία.

Το 2018 παραδόθηκε και μπήκε σε λειτουργία μία  νέα πλήρως αυτόματη & ανοξείδωτη (AISI 316L) συσκευαστική μηχανή φέτας σε ταπερ 2κγ, με αυτόματο γέμισμα άλμης, με σφράγιση με φιλμ, με δυνατότητα κενού και έγχυσης αδρανούς αερίου και τέλος με αυτόματη τοποθέτηση πρόσθετου καπακιού (snap on) της Ιταλικής εταιρίας AMC Packaging.

Διαβάστε Επίσης

© Copyright – Tesco Food Technology | Όροι χρήσης | ISO