ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Search
Close this search box.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ GREEK FAMILY FARM ΑΠΟ ΤΗΝ TFT

Η TFT (Tesco Food Technology), πρωτοπόρος στις εφαρμογές τεχνολογίας για την Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών από το 1963, ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την εγκατάσταση του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού στο νέο αυτοματοποιημένο εργοστάσιο παραγωγής φέτας στον Αλμυρό Βόλου για λογαριασμό της Greek Family Farm, μίας εκ των κορυφαίων ελληνικών καθετοποιημένων εταιρειών, με ειδίκευση στην παραγωγή υψηλής ποιότητας οργανικής και παραδοσιακής φέτας.

Η μελέτη και η υλοποίηση του έργου αφορούσε τον πλήρη εκσυγχρονισμό των τμημάτων συλλογής και αποθήκευσης νωπού γάλακτος, καθώς και της παστερίωσης και τυποποίησής του. Επίσης, οδήγησε στην αναβάθμιση των διαδικασιών για την παραγωγή και διαχείριση φέτας, τη συσκευασία σε μεταλλικά δοχεία με άλμη, καθώς και την ομαλή λειτουργία της νέας μονάδας χημικού καθαρισμού του εργοστασίου στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Από την πρώτη στιγμή της ανάθεσης του έργου, βασική προτεραιότητα της TFT ήταν η διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και εξοπλισμού, η έμφαση σε αυτοματοποιημένες διαδικασίες και η εξοικονόμηση κόστους και ενέργειας.

Το συγκεκριμένο έργο, διακρίνεται για τον καινοτόμο σχεδιασμό του, στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών μονάδων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε εξοπλισμό εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης, από κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους.

Σημαντικά γνωρίσματα του έργου αποτέλεσαν η διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος, η ενδυνάμωση του “πράσινου” αποτυπώματος και η αύξηση της αποδοτικότητας. Η συγκεκριμένη μονάδα, πλέον, είναι σε θέση να παραλαμβάνει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται πάνω από 18.000 τόνους αιγοπρόβειο γάλα ετησίως.

Διακρινόμενη για την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία και την ποιότητα των υπηρεσιών της, η TFT αποτελεί την πρωταρχική επιλογή στις εφαρμογές τεχνολογίας στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων και Ποτών. Με σύμμαχό της, τις μακροχρόνιες συνεργασίες και την προσήλωσή της στη σύγχρονη τεχνολογία, είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού συσκευασίας και αναλώσιμων, ακόμη και για τις πιο απαιτητικές ανάγκες.

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες: Ε-mail: info@tft.gr, Phone: +30 213 0070 100