ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Search
Close this search box.

Η TFT Παρουσιάζει Τις Βαλβίδες SPX Flow

Εξελιγμένη γενιά βαλβίδων διπλής έδρας, διαθέσιμες και στην Ελλάδα.

H Tesco Food Technology (TFT), αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της SPX Flow στην Ελλάδα, ξεκινάει τη διάθεση της νέας γενιάς βαλβίδων διπλής έδρας.

Η νέα γενιά υγιεινού τύπου βαλβίδων διπλής έδρας, η «σειρά D4» είναι αποτέλεσμα συνεχούς εξέλιξης της τεχνολογίας του process της APV.  Χρησιμοποιώντας την για τον αξιόπιστο διαχωρισμό ασύμβατων μέσων, η βαλβίδα D4 βοηθά ώστε να εκπληρωθούν οι σημερινές ανάγκες των πελατών για ευελιξία και μεγιστοποίηση παραγωγής, άμεση απόσβεση της επένδυσης και ασφαλέστερη παραγωγική διαδικασία. Είναι ιδανική για βιομηχανίες τροφίμων και ποτών, όπως εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και ζυθοποιίες.

Το βασικό και ανταγωνιστικό, από άποψη τιμής μοντέλο της ολοκληρωμένης σειράς βαλβίδων D4 εκπληρώνει τις βασικές ανάγκες για αξιόπιστο διαχωρισμό προϊόντων και καθαρισμό της έδρας με ανύψωση (SL) ή χωρίς (NSL). H σειρά συμπληρώνεται από το μοντέλο τύπου ultra-hygienic DA4 για κρίσιμες εφαρμογές που απαιτούν βελτιωμένη καθαριότητα για όλες τις επιφάνειες επαφής με προϊόν.

Η νέα βαλβίδα διπλής έδρας της σειράς D4 προσφέρει στους πελάτες κορυφαία απόδοση, εξασφαλίζει αξιόπιστη επεξεργασία, μοναδική καθαριότητα και ελαχιστοποιημένες απώλειες υγρών CIP σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό επίπεδο τιμής. Οι νέες D4 συνδυάζουν την τεχνογνωσία, την εξελιγμένη τεχνολογία της APV, και πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά. H TFT υποστηρίζει τις D4 με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών after sales και ανταλλακτικών.

Διαβάστε το άρθρο στο www.dairynews.gr.