ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Search
Close this search box.

Εγκατάσταση νέων μηχανών συσκευασίας γιαούρτης από την TFT στη γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ

H TESCO FOOD TECHNOLOGY (TFT) A.E., πρωτοπόρος στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων & Ποτών από το 1963, ολοκλήρωσε με επιτυχία την εγκατάσταση τριών αυτόματων μηχανών συσκευασίας και επισυσκευασίας γιαούρτης στην γαλακτοβιομηχανία ΝΕΟΓΑΛ στην Δράμα.

Το έργο αφορά στην αναβάθμιση της συσκευασίας γιαούρτης της Γαλακτοβιομηχανίας ΝΕΟΓΑΛ με δύο νέες αυτόματες μηχανές συσκευασίας Γιαούρτης και επιδορπίων γιαούρτης και μια μηχανή επισυσκευασίας σε χαρτόδισκους, κατασκευής του Οίκου BUHMANN Γερμανίας, τον οποίο η TFT εκπροσωπεί αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά.

Οι νέες μηχανές είναι τελευταίας τεχνολογίας, καινοτόμου σχεδιασμού και υψηλών συνθηκών υγιεινής (ultraclean). Οι δύο
μηχανές συσκευασίας γιαούρτης τύπου SERVOFILLτης Buhmann συσκευάζουν γιαούρτη αυτόματα (αγελαδινό & στραγγιστό) καθώς και επιδόρπια γιαούρτης σε περιέκτες των 200 grκαι 1000 gr. Η μηχανή επισυσκευασίας τύπου SERVOFEED της Buhmann, επισυσκευάζει κύπελλα γιαούρτης σε χαρτόδισκους. Μηχανές συσκευασίας και επισυσκευασίας γαλακτοκομικών, κατασκευής του οίκου Buhmann Γερμανίας έχουν εγκατασταθεί από την TFT σε μεγάλες γαλακτοβιομηχανίες και τυροκομεία της χώρας  μας, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και παραγωγικότητά τους.

ΝΕΟΓΑΛ, 100% Ελληνική εταιρεία, εστιάζει στην επεξεργασία 100% Ελληνικού γάλακτος, επενδύοντας σε υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό για την παραγωγή ποιοτικών γαλακτοκομικών προϊόντων με υψηλή παραγωγικότητα και μέγιστη ασφάλεια και υγιεινή για τους καταναλωτές.

Η TFT, από το 1963 εκπροσωπεί κορυφαίους κατασκευαστές και πρωτοπορεί στο σχεδιασμό και την εφαρμογή εξελιγμένων, αξιόπιστων και ασφαλών τεχνολογικών λύσεων για την Ελληνική Γαλακτοκομία.

Διαβάστε ΕΔΩ το advertorial.