ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Search
Close this search box.

H TFT παρουσιάζει την εξελιγμένη λύση πλήρωσης χαρτοκυτίων της GALDI

Η εταιρεία GALDI εδώ και 30 χρόνια σχεδιάζει και κατασκευάζει αυτόματες μηχανές πλήρωσης, για τη διαμόρφωση, πλήρωση και σφράγιση χαρτοκυτίων. Εστιάζει στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας των υγρών τροφίμων (γάλα, αβγά, νερό) και στην απόδοση των μηχανημάτων της με την πάροδο του χρόνου. Προσφέρει:

ΕΥΕΛΙΞΙΑ, ευκολότερη αλλαγή μορφής με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και μεγεθών. ΑΚΡΙΒΕΙΑ, νέα αυτοματοποιημένη αρχιτεκτονική για ευκολότερο έλεγχο της απόδοσης του μηχανήματος και της κατάστασης του. TOP-LEVEL HYGIENE, εξουσιοδοτημένες λύσεις για τη διατήρηση της ακεραιότητας του προϊόντος και την εγγύηση της απαιτούμενης διάρκειας ζωής ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, για να διευκολύνει την καθημερινή λειτουργία και να ελέγχει την απαιτούμενη συντήρηση ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΕΝΗ, αρθρωτή σχεδίαση έτοιμη για μελλοντικές εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένων των νέων διαμορφώσεων χαρτοκυτίων, οι μηχανές πλήρωσης είναι βέβαιο ότι θα είναι uptodate ανά πάσα στιγμή RESOURCE EFFICIENCY, για σημαντική μείωση σπατάλης` πόρων.

Διαβάστε την δημοσίευση στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού “News Dairy”-Τεύχος #23, Μάρτιος-Απρίλιος, 2021, σελίδα 61.